Sdr. Park Amatør Musical  
Teater og Musicals siden 1992     

Startside
Historie
Kalender
Forestillinger
Profil
Grupper
Vedtægter

Besøg os på facebook

Styre- og arbejdsgrupper hvordan vi startede op.

Vi startede med at have en styregruppe som var den ansvarlige del af musicalen. Denne gruppe skulle sørge for at finde lokaler og et stykke til at opfør, samt søge om tilskud til musicalen. Dette med tilskud var det der tog den største del af gruppens tid, da vi dengang vedholdte ikke at være afhængige af billetindtægter og kontingent, dette ville f.eks. betyde urimelige høje billetpriser for en frivillig musical som denne, disse udgifter blev den gang dækket af kommunen efter aftale.
Da vi startede var det denne gruppe der med hård hånd styrede musicalen. Styregruppen har vi siden ændret til en arbejdsgruppe, da vi mener at der ikke bare skal sidde en lille flok personer og bestemme det hele, derfor fungererede den nye arbejdsgruppe som et slags bindeled mellem de forskellige grupper såsom kulisse-, sminke-, lys/lyd-, skuespil- og musikgruppen. Det vil sige at det ikke kun er arbejdsgruppen der bestemmer hvordan slagets gang skal gå, men os alle sammen. Dog er det arbejdsgruppen der i sidste ende er dem der skære igennem hvis der er uenighed.
Arbejdsgruppen består af 7-8 personer hvoraf der er en koordinator samt en kontaktperson til de forskellige grupper. Det er også arbejdsgruppen der står for PR arbejdet som f.eks. denne hjemmeside samt pressemeddelelse til aviser og radio'er.

Senere er vi dog vendt tilbage til at kalde det en styregruppe og under denne er der så  forskellige arbejdsgrupper, som har hver deres arbejdsområde. Det er en fra hver arbejdsgruppe der sidder i styregruppen så man på den måde får skabt en kommunikation arbejdsgrupperne i mellem.

Foreningen SPAMUS I dag

Den 13/9-2004 blev vi til en rigtig forening registreret under Ringsted Kommune. Dette indebar også at vi indførte medlemskontingent for at kunne få bedre tilskud til foreningens arbejde.
Det er så stadig styregruppen der der står for den daglige drift, men nu sidder der en bestyrelse og klarer de økonomiske dele af musicalen.
 

Navnet

I 2004 fandt Sdr. Park Musical Ringsted Syd endeligt sit rigtige navn. Vi udskrev en konkurrence om navnet i foreningen. Marianne og Anders Ancker blev dem der fandt vores navn. Navnet er så nu Sdr. Park Amatør Musical. I daglig tale SPAMUS.